MIRAC Trafikspejle

MIRAC Trafikspejle

Trafikspejle – (også kaldet gadespejl eller vejspejl)

Det kan være en farefuld affære at befærde sig rundt i den daglige trafik, på diverse byggepladser, og lignende, hvor der gøres brug af køretøjer. Dette er især gældende på vinklede veje, ind- samt udkørsler og i kryds, hvor der kan være dårlige oversigtsforhold og blindevinkler, som kan øge risikoen for ulykker på det givende område – både for føreren af køretøjet og ikke mindst for de bløde trafikanter omkring. Med trafikspejle fra trafikspejle.dk kan du til gengæld mindske risikoforholdende markant ved at eliminere blinde vinkler og samtidigt skabe bedre oversigtsforhold i trafikken. Vær opmærksom på at mange ofte kalder et trafikspejl for gadespejl, eller vejspejl. Dette dækker, i den brede forstand, over det samme, men trafikspejl er den korrekte betegnelse.

Uanset hvor du har brug for at øge sikkerhedsforholdene i trafikken, da har vi gennem vores brede sortiment af danskproducerede sikkerhedsspejle lige præcis det sikkerhedsspejl, som du har brug for.

Vores brede sortiment indeholder spejle, som både kan bruges i sammenhænge med forskellige trafiksituationer eller som f.eks. butiksspejle, fås i forskellige størrelser, former og spejltyper med og uden reflekser. Alle vores spejle, uanset type, leveres selvfølgelig med et påmonteret, galvaniseret rørbeslag (51-76mm) og kan dermed sættes op, hvor end det skalsættes i brug, helt uden besvær. For at gøre det ekstra nemt for vores kunder, da har vi tilladt os at lægge en monteringsguide op til alle vores trafikspejle, som kan findes under ”Monteringsguide”, ovenover produktbeskrivelsen af hvert enkelt spejl.

Vores sortiment af trafikspejle består primært af to spejltyper: polycarbonatspejle og slagfast akrylglas. Spejlbelægningen af disse spejle sikrer både en optimal refleksion og en bedre holdbarhed i forhold til mange andre spejltyper, som der findes på markedet i dag. Især er vores polycarbonatspejle populære, idet polycarbonat er et syntetisk materiale, som kemisk er stærkest i vores kolde klima og derfor næsten er umuligt at slå i stykker – derved er denne spejltype gode i forbindelse med placeringer, hvor der er øget risiko for vandalisme.

Spejlene kan fås i en firkantet- samt rund udførsel, hvortil spejlets form har noget at sige om spejlets ønskede funktion. Et rundt spejl uden reflekser er især en god kandidat i sammenhænge med private ind- og udkørsler, hvorimod et større og firkantet spejl med reflekser egner sig mere til offentligt trafikerede veje med høj fart. Selve størrelsen, formen og spejltypen har derfor en særlig betydning for spejlets funktion i trafikken. Alle MIRAC trafikspejle (eller gadespejl – vejspejl) er fremstillet i Danmark og er blevet designet til at kunne holde til vores kolde, danske klima herhjemme, hvortil vi tilbyder vores kunder op til 5 års funktionsgaranti på alle vores spejle.

Ved særlige tilfælde kan det være nødvendigt at levere spejlene med et indbygget varmelegeme, som kan sørge for at holde morgendug og is på afstand fra spejlenes overflade – Endog har vi også på en generel basis sørget for, at vores trafikspejle er lavet til at kunne modstå klart det mest af, hvad det danske vejr har at byde på.

Produktet er tilføjet til kurven:

da_DKDansk
de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK) da_DKDansk