MIRAC Trafikspejle

MIRAC® Trafikspejle (gadespejle)

Hos Trafikspejle.dk finder du altid et stort udvalg af trafikspejle – eller gadespejle, som de ofte fejlagtigt kaldes. Her på siden kan du udforske vores udvalg af robuste MIRAC® spejle i bedste optiske kvalitet. Find din foretrukne model og størrelse, og bestil direkte til din leveringsadresse – så kvitterer vi med hurtig levering og fem års funktionsgaranti.

Har du brug for vejledning, sidder vi som altid klar ved telefon og taster til at besvare dine spørgsmål på 66 11 54 62 eller daresco@daresco.dk.

Hvad er trafikspejle? (også kaldet gadespejle eller vejspejle)

Trafikspejle, sikkerhedsspejle, vejspejle eller gadespejle. Kært barn har som bekendt mange navne. Et gadespejl er dog en lidt misvisende betegnelse, da et gadespejlt traditionelt beskriver de spidsvinklede spejle, man til tider ser monteret foran vinduer på huse. Den slags spejle har til formål at give husets beboere mulighed for at følge med i gadelivet inde fra stuen. Gadespejle bliver derfor også ofte kaldt “spionspejle” eller “sladrespejle”.

Af samme grund er ”trafikspejle” i fagkredse den gængse betegnelse for spejle, der skal give overblik i trafikken. For som navnet antyder, er trafikspejle konstrueret til brug i trafikken og andre udendørsarealer.

Det kan for eksempel være:

  • I skarpe sving
  • Ved private indkørsler med dårlige oversigtsforhold
  • På industriarealer med hyppig lastbils- og trucktrafik
  • I parkeringshuse med uoverskuelige op- og nedkørsler
  • I lyskryds med høj risiko for højresvingsulykker

Uanset omgivelser tjener de dog alle samme formål: De giver overblik overblik over blinde vinkler og uoverskuelige oversigtsforhold – og er på den måde med til at forhindre sammenstød og give mere sikkerhed.
Læs vores guide til at vælge det rigtige spejl til dine behov

Spejle fremstillet til det danske klima

Hos trafikspejle.dk finder du et alsidigt udvalg af MIRAC® trafikspejle, som er kendt for deres holdbarhed og høje kvalitet.

Vi har fremstillet MIRAC trafikspejle siden 1987 til det danske og europæiske marked. Alle vores trafikspejle er derfor konstrueret til det danske klima, hvor skiftende temperaturer, regn og blæst stiller høje krav til spejlenes robusthed. Husk, at du som arbejdsgiver, har pligt til at sikre dine medarbejderes sikkerhed på arbejdspladsen.

Derfor giver vi uden betænkeligheder fem års funktionsgaranti på alle MIRAC® trafikspejle.

Du er derfor sikret holdbarhed og høj kvalitet, når du køber trafikspejle hos os.

MIRAC® trafikspejle for større sikkerhed

Et trafikspejl er ikke bare et trafikspejl. For ligesom de bruges i forskellige situationer, vil form og materiale også variere fra spejl til spejl.

MIRAC® trafikspejle fås i alle størrelser og i både rund og rektangulær udførelse. Selve spejlet er fremstillet i akrylglas eller polycarbonat (PC) i en omhyggelig fremstillingsproces, der sikrer den absolut bedste optiske kvalitet. Spejlhuset er af brudsikkert ABS med påmonteret, integreret galvaniseret rørbeslag.

Spejlene med rød/hvide kanter gør dem mere synlige for trafikanterne. Derfor er denne type spejle anbefalet til steder med offentlig trafik.

Til private udkørsler, på industriarealer og lignende steder med fortrinsvist lokalkendte trafikanter anvendes ofte de mere diskrete MIRAC® spejle uden kant. Til særligt udsatte områder med risiko for vandalisme kan det være en fordel at opsætte et spejl af polycarbonat, da materialet er 100 % brudsikkert og slagfast. Vi kan også varmt anbefale dig at se vores udvalg af industrispejle, hvis du søger spejle til forebyggelse af uheld i industrien.

MIRAC® T-panoramaspejl er et helt specielt trafikspejl. T-panoramaspejlet har en ekstra vidvinkeleffekt, der bevirker, at det er muligt at se til begge sider med kun ét spejl. Samme vidvinkeleffekt har MIRAC® AllRound spejle. MIRAC AllRound kan også anvendes udendørs, hvis kanten forsegles med en silikonefuge.

Overalt i trafikken udgør dårlige oversigtsforhold et faremoment. Det gælder på offentlig vej, på industriarealer, i sommerhusområder, i parkeringshuse osv. Kort sagt: Overalt, hvor der er blinde vinkler og uoverskuelige oversigtsforhold – MIRAC® trafikspejle for større trafiksikkerhed! Se også vores udvalg af butiksspejle, inspektionsspejle, akryl spejle og kuppel til væg.

Køb dine trafikspejle og gadespejle hos Trafikspejle.dk

Køb dine trafikspejle her på siden og få fem års funktionsgaranti på alle udendørs spejle.

Vil du have hjælp til valg af spejl, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 11 54 62 eller eller mail daresco@daresco.dk. Send os eventuelt et billede af det sted, du skal have monteret dit spejl. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse og spejltype.

Se også vores udvalg af monteringsbeslag og andet udstyr til sikkerhedsspejle.

FAQ – trafikspejle og gadespejle

Et trafikspejl har til formål at forhindre uheld og skabe bedre overblik i trafikken. Trafikspejle anvendes blandt andet i skarpe sving, private indkørsler, industriarealer, parkeringshuse og i lyskryds, hvor direkte udsyn er begrænset. Disse spejle hjælper med at forbedre synligheden for bilister, cyklister og fodgængere. De buer typisk udad, hvilket giver et bredere synsfelt end et almindeligt spejl, således at brugeren kan se køretøjer og andre trafikanter fra forskellige vinkler.

Du anvender et trafikspejl for at styrke sikkerheden og forbygge skader. Det kan eksempelvis være i industrien, hvor der hurtigt kan opstå uheld grundet den hyppige lastbil- og tracktrafik. Ved at give førere mulighed for at se potentielt farlige situationer før de sker, bidrager spejlene til at forhindre sammenstød og øge den generelle sikkerhed.

Der er flere der bruger betegnelsen “gadespejl”, når de omtaler et trafikspejl. Det er dog ikke den rette betegnelse, da et gadespejl har samme formål som et “spionsspejl” eller “sladrespejl”.

You've just added this product to the cart: