MIRAC Trafikspejle

MIRAC® Trafikspejle

Hos Trafikspejle.dk finder du altid et stort udvalg af trafikspejle. Her på siden kan du udforske vores udvalg af robuste MIRAC® spejle i bedste optiske kvalitet. Find din foretrukne model og størrelse, og bestil direkte til din leveringsadresse – så kvitterer vi med hurtig levering og fem års funktionsgaranti.

Har du brug for vejledning, sidder vi som altid klar ved telefon og taster til at besvare dine spørgsmål på 66 11 54 62 eller daresco@daresco.dk.

Trafikspejle – (også kaldet gadespejl eller vejspejl)

Trafikspejle, sikkerhedsspejle, vejspejle eller gadespejle er forskellige betegnelser for spejle konstrueret til udendørs brug og til trafiksikkerhedsformål. I fagkredse er ”trafikspejle” dog den gængse betegnelse.

Vi har fremstillet MIRAC trafikspejle siden 1987 til det danske og europæiske marked. Alle vore trafikspejle er konstrueret til det danske klima med skiftende temperaturer, regn og blæst. Derfor giver vi uden betænkeligheder fem års funktionsgaranti på alle MIRAC trafikspejle.

MIRAC trafikspejle fås i alle størrelser og i rund og rektangulær udførelse. Selve spejlet er fremstillet i akrylglas eller Polycarbonat (PC) i en omhyggelig fremstillingsproces, der sikrer den absolut bedste optiske kvalitet. Spejlhuset er af brudsikkert ABS med påmonteret, integreret galvaniseret rørbeslag

Den rød/hvide kant gør trafikspejlet synligt for trafikanterne. Derfor er denne type spejle anbefalet til steder med offentlig trafik. Til private udkørsler, på industriarealer og lignende steder med fortrinsvis lokalkendte trafikanter anvendes ofte de mere diskrete MIRAC trafikspejle uden kant. Til særligt udsatte områder med risiko for vandalisme kan det være en fordel at opsætte et spejl af Polycarbonat.

MIRAC T-panoramaspejl er helt specielt trafikspejl. T-panoramaspejlet har en ekstra vidvinkeleffekt, der bevirker at det er muligt at se til begge sider med kun et spejl. Samme vidvinkeleffekt har MIRAC AllRound spejle. MIRAC AllRound  kan også anvendes udendørs, hvis kanten forsegles med en silikonefuge.

Overalt i trafikken udgør dårlige oversigtsforhold et faremoment. Det gælder på offentlig vej, på industriarealer, i sommerhusområder, i parkeringshuse; kort sagt overalt, hvor der er blinde vinkler og uoverskuelige oversigtsforhold – MIRAC trafikspejle for større trafiksikkerhed!

Produktet er tilføjet til kurven:

da_DKDansk
de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK) da_DKDansk