Spejle til udkørsel

Spejle til udkørsel

Spejle til udkørsel øger sikkerheden, når du for eksempel bakker store køretøjer ud fra en bås. Det er typisk ved garageudkørsler og parkeringspladser, at vores kunder vælger vores MIRAC-spejle, der sikrer en udkørsel uden uheld.

Spejle til udkørsel er lig sikkerhed

Spejle til udkørsel er til for at forbedre sikkerheden for dig, dine medarbejdere, dine kolleger og andre trafikanter. Med det rette spejl af den rette kvalitet eliminerer du blinde vinkler og sikrer dermed maksimalt udsyn og overblik ved ind- og udkørsler.

Du forhindrer kort og godt kostbare uheld og ulykker med kørende og gående trafik. Vores spejle er på forkant med lovgivningen og opfylder gældende krav og regler.

Derfor finder du også vores MIRAC-spejle på værksteder og i produktionshaller over hele landet.

Årelang erfaring med produktion af kvalitets udkørselsspejle

Hos Trafikspejle producerer vi spejle til udkørsel til både det danske og europæiske marked. Det har vi gjort siden 1987. På den måde har vi forbedret sikkerheden for mange danskere og europæere i mange år.

Den årelange erfaring gør, at kvaliteten af vores spejle er i en kvalitet for sig. Det gælder både, når det kommer til valg af materialer, men også når det kommer til, hvordan vi bedst sikrer, at spejlene giver så stort og præcist et overblik som muligt.

Bestil dit spejl til udkørsel i dag

Vores spejle egner sig især godt til brug i trafik, butik og industri. Dårlige oversigtsforhold udgør altid et potentielt faremoment. På offentlige veje, i industriområder, i sommerhusområder og i parkeringshuse. Trafikspejle er sat i verden for at sikre langt større trafiksikkerhed.

Find din foretrukne model og størrelse, og bestil direkte til din leveringsadresse – så kvitterer vi med hurtig levering og fem års funktionsgaranti.

Har du spørgsmål til os?

Præcist hvilket spejl til udkørsel, du bør vælge, afhænger selvsagt af situationen og området. Har du brug for vejledning, sidder vores kyndige om kompetente kollegaer som altid klar ved telefon til at besvare dine spørgsmål på telefon 66 11 54 62 eller via mailen daresco@daresco.dk.

Se også vores udvalg af industrispejle, butiks- og overvågningsspejle og andre former for sikkerhedsspejle.

You've just added this product to the cart: