Sikkerhedsspejle og overvågningsspejle

MIRAC sikkerhedsspejle og overvågningsspejle

Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejle er til for at øge sikkerheden på arbejdspladsen og samtidigt minimere de risici som der er forbundet med brug af større maskineri samt køretøjer til både indendørs og udendørsbrug. Sikkerhedsspejle kan forbedre sikkerhedsforholdene markant på f.eks. hospitaler, varelagere, supermarkeder, parkeringskældre og lignende. Ved ud- samt indkørsler, vinklede veje og kryds er der størst risiko for fejl og sammenstød for både gående og kørende, hvilket kan undgås ved brug af vores konvekse sikkerhedsspejle og trafikspejle. Hos trafikspejle.dk har vi er bredt udvalg af sikkerhedsspejle, som passer til ethvert behov for at opstramme sikkerheden blandt dine medarbejdere.

Vores spejle kan fås i flere forskellige former, hvortil det spejl du har behov for, afhænger af, hvilken funktion du ønsker at spejlet skal have. Ønsker du f.eks. at gøre det muligt, at dine medarbejdere kan se rundt om et højne, hvorfra der kan komme industrielle køretøjer i høj fart, i god tid, da kan du tage et kig på vores runde MIRAC – TIGER design spejl med gule reflekser. Spejlet har til formål at udsynet til sidekommende lydløs trafik, såsom gaffeltruck, hvortil spejlet dermed kan mindske risikofaktorerne, som gør sig gældende, i et sådant kryds. Alle vores sikkerhedsspejle leveres med beslag til rør (51 – 76mm), som er beregnet til at påsættes på rør. Der er derudover også mulighed for at tilkøbe et vægbeslag til dit nye sikkerhedsspejl, hvilket klart anbefales, hvis du ønsker at montere spejlet på en flad væg, da du med et vægbeslag kan skabe en tilfredsstillende hældning på spejlet.

Halve spejlkuper er især en populær sikkerhedsforanstaltning på skoler, som butiksspejl eller ved andre større institutioner, hvor der findes T-kryds. Disse halve spejlkupler kan benyttes på større gange og i forbindelse med andre indendørslokaliteter, hvor det kan være nødvendigt at øge synsfeltet for krydsende eller sammenflettende færdsel for både kørende og gående. Kuplen monteres øverste på væggen overfor den krydsende eller sammenflettende færdsel og giver dermed en markant bedre mulighed for at kunne se den tværgående færdsel. Alle vores sikkerhedsspejle er produceret i Danmark, hvilket vi har gjort siden 1987. Du kan derfor stærkt regne med, at vores spejle er af høj kvalitet og har en stærk holdbarhed.

Vi finder det vigtigt at tilbyde danske virksomheder og private- samt offentligejede institutioner muligheden for at øge sikkerheden blandt sine medarbejdere og dermed mindske de risici, som der gør sig gældende i forbindelse med brug af tungt maskineri, køretøjer og lignende. Vores sikkerhedsspejle er til for at øge sikkerheden på arbejdspladsen og ikke til for blot at signalere en egentlig falsk type sikkerhed. Hvis du ønsker at skabe ægte resultater og sætte en stopper for ulykker på din arbejdsplads før de sker, så er et sikkerhedsspejl klart nævneværdigt og resultatskabende.

Produktet er tilføjet til kurven:

da_DKDansk
de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK) da_DKDansk