Kuppelspejle

MIRAC® kuppelspejle

Ønsker du at forhindre butikstyveri på en billig og effektiv måde og uden behov for at vedligeholde noget? Eller har du bare brug for bedre sikkerhed i højt trafikerede indendørsarealer?

Vores kuppelspejle i høj kvalitet sikrer, at du kan se om hjørner, over hylder og andre forhindringer. Det kan du gøre, om det så er i butikken, supermarkedet, storcentret eller produktionsarealet.

Du kan således få kuppelspejle, der sørger for sikkerheden i hele din butik, samtidig med at du sparer en del penge, du ellers ville have brugt på at vedligeholde masser af overvågningskameraer. Se vores udvalg af kuppelspejle, og bestil dine online. Hos Trafikspejle sørger vi for, at du får vejledning og god service inden og efter dit køn. Du får en hurtig levering og en returret på 180 dage. Ved interesse kontakt os da på 66 11 54 62 eller på mail daresco@daresco.dk. Se også vores øvrige udvalg af butiks- og overvågningsspejle.

Overvåg din butik med kuppelspejle

Omkostningerne ved butikstyveri i supermarkeder og kiosker kan koste store summer årligt. Tab af omsætning kommer fra indberettede butikstyveri såvel som det butikstyveri, som aldrig bliver opdaget.

Og butikstyveri udgør en potentiel risiko, som man ikke kan se bort fra. Derfor er der god grund til at skride til handling og sørge for, at man gør brug af midler, der kan minimere butikstyveri så meget som muligt.

Kuppelspejle fungerer som en fremragende forøgelse af sikkerheden ved siden af et par overvågningskameraer i din butik. Og så skal du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger sammenlignet med, hvis du skal have investeret i flere overvågningskameraer og deres vedligeholdelse.

Forskellige typer af kuppelspejle

I Trafikspejles udvalg finder du forskellige former for spejlkupler.

De 360 graders kuppelspejle monteres over reoler og gangarealer. Disse kuppelspejle giver butiksmedarbejderne et godt overblik over butikslokalet.

De halve spejlkupler monteres ved indendørs T-kryds og andre indendørsarealer. På den måde giver de overblik over tværgående færdsel og skaber på den måde mere tryghed og sikkerhed på højt befærdede indendørs områder.

De kvarte spejlkupler monteres i indendørs L-kryds, hvor de sikrer, at trafikanter fra begge retninger kan se rundt om hjørnet. De tjener altså samme formål som halve kupler – blot i andre form

Andre former for spejle til overvågning og sikkerhed

Konvekse spejle, som også kaldes for udadbuede spejle, placeres i hjørnerne i lokalet. På den måde skaber de overblik over blinde vinkler i butiks- eller lagerlokalet. Konvekse spejle gør medarbejderne ekstra bevidste om deres omgivelser. De er derfor også almindeligt udbredte i lagerpladser.

MIRAC TWIN Check-out System er et mageløst spejl, som i virkeligheden består af to spejle. Den ene placeres over gangen i kasseområdet og spejler direkte ned på indkøbsvognene. Det andet spejl placeres ved kassen, hvilket gør, at kassemedarbejderen får mulighed for at kigge over på det første spejl. På den måde får du et ideelt overblik og afskrækker dermed også potentielle butikstyve.

Forøg sikkerheden i din butik

Vil du have fat i de kuppelspejle, du søger efter, men er stadig lidt i tvivl? Kontakt os på 66 11 54 62 eller på mail daresco@daresco.dk, hvis du vil have hjælp til valget af den rette størrelse og type af spejl. Vi sørger for en god vejledning omkring det teknisk smarte at vælge i netop dit tilfælde. Så har du mindre at tænke på. Det sparer dig for tid og energi. Se også vores udvalg af industrispejle til forebyggelse af uheld i område med tung truck-trafik.

Added to your basket:

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK)