Butiksspejle

Butiksspejle

Butiksspejle

Butiksspejle er ideelle i forbindelse med dagligvarebutikker, kontorer, skoler, varelagere, smykkeforretninger og mange andre steder, hvor der er behov for at øge sikkerheden og have et ekstra øje på kunder, medarbejdere, elever eller lignende. Med et butiksspejl gør du det muligt, nemt at kunne overskue de blinde vinkler, som du ellers ikke ville kunne se uden.

Vores spejle mindsker derudover også muligheden for tyveri på varelagere og små såvel som store butikker samt forretninger, idet de mindsker tyvens muligheder for ikke at blive opdaget i akten og dermed ikke frister sarte sjæle. Butiksspejlene er derudover også smarte at etablere i sin virksomhed, hvis man sammen med overvågning også blot ønsker at skærpe sikkerheden på et bestemt område, hvor der bruges tungere maskineri, gaffeltrucks, palleløftere eller lignende, som kan være til fare for gående og andre kørende. Butiksspejle er fænomenalt gode til at udvide synsfeltet for dem, som har behov for det og kan nemt monteres.

Et godt eksempel på dette er vores konvekse spejle, som leveres med en trinløs indstillelig vægarm, som gør det nemt for dig at montere spejlet til en væg. Ved brug af ekstraudstyr, som du også kan finde her på siden, da kan du stort set montere vores butiksspejle til stort set hvad som helst; reoler, loft, kabinetter, stålrammer og meget mere. Vores butiksspejle kan fås i forskellige formater, hvortil de kan våre runde, firkantede, trekantede, være med eller uden refleksramme eller være kuppelformede. Mange af spejlene kan ligeledes anvendes som sikkerhedsspejle, eller trafikspejle.

Især er de kuppelformede spejle fantastiske til at forstørre synsfeltet i det de bidrager med en vidvinkeleffekt grundet deres kuplede formfaktor. Disse kuppelformede butiksspejle er især populære i supermarkeder og andre forretninger, hvor de kan monteres i loftet eller i øvre hjørner af forretningen, hvor de kan skabe overblik over en stor andel af alle kroge, hjørner og blinde vinkler.

Vi tilbyder endda også spejle, som er egnet til brug ved kasseapparatet i dagligvarebutikker eller forretning, hvor der gøres brug af indkøbsvogne. Her kan et spejl monteres i loftet ovenover kassen, som giver ekspedienten mulighed for at kunne se direkte ned i kundens indkøbsvogn og samtidigt også under den. På den måde kommer kunden ikke til at glemme at betale for noget og ekspedienten kan føle sig ekstra sikker ved kassen.

Vores butiksspejle får generelt både kunderne og dine medarbejdere til at føle sig mere sikre på deres arbejdsplads, idet de fungerer som et ekstra øje. Ved at minimere blindevinkler og udvide synsfeltet på givende område, hvor der er brug for det, da kan sikkerheden og effektiviteten på arbejdspladsen øges samtidigt med, at ulykker kan minimeres.

Vi mener, at sikkerheden på arbejdspladsen altid bør sættes i højsædet i både offentlige institutioner såvel som i dagligvarebutikker og andre privatejede forretninger. Med vores butiksspejle kan du gøre det muligt at kombinere sikkerhed og overvågning og få både dig selv, dine kollegaer og alle andre som end måtte befinde sig på din arbejdsplads til at føle sig mere sikre fremover.

Produktet er tilføjet til kurven:

da_DKDansk
de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK) da_DKDansk