Butiksspejle

MIRAC Butiksspejle

MIRAC Butiksspejle

MIRAC sikkerheds- og overvågningsspejle anvendes i stor udstrækning i butikker af en hver slags i bestræbelserne på at minimere tabet som følge af butikstyverier.

Med MIRAC spejlkupler kan man overskue butiksarealet også bagved salgsgondolerne og andre steder, der kan tjene som skjul for potentielle butikstyve.

MRAC konvekse sikkerheds- og overvågningsspejle monteres oftest i hjørnerne i butikken, så man på den måde eliminerer de skjulte og blinde hjørner.

MIRAC TWIN SYSTEM er et enestående system bestående af to spejle, der tilsammen gør, at man enkelt og let kan overskue indkøbsvognene i kasseslusen. Det ene spejl, loftsspejlet på 60×80 cm ophænges over gangen foran kassen. Det andet, modspejlet på 14×21 cm, monteres ved kassen, så butiksassistenten kan se spejlbilledet fra loftsspejlet i det og dermed direkte ned i indkøbsvognen. Det er effektivt og virker afskrækkende på potentielle butikstyve.

MIRAC konvekse spejle leveres med en 30 cm flex-arm. Med flex-armen og kugleleddet kan spejlet uden brug af værktøj indstilles trinløst i alle retninger – enkelt og ligetil.

Produktet er tilføjet til kurven:

da_DKDansk
de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK) da_DKDansk