Blog

GLS spejle

Trafik- og sikkerhedsspejle – den billige sikkerhedsløsning

Biler og øvrige køretøjer bevæger sig ofte i et højt og risikabelt tempo, og som butiksansat kan det også være svært at have overblik over et helt butiksareal på travle dage. Der findes mange forskellige bud på hvordan du øger sikkerheden i disse situationer, den afgørende forskel vil oftest være prisen. Trafik- og sikkerhedsspejle vil i mange situationer være både den bedste og billigste løsning, og hvis du undrer dig over, hvordan det dog kan være, kan du læse med her

Få en effektiv sikkerhedsløsning til en god pris

Det kan være svært at afgøre hvilken sikkerhedsløsning, der er vil være den bedste til at løse netop dit problem – et godt bud på en god og billig overvågningsløsning vil i de fleste tilfælde være sikkerhedsspejle. Overvågningsspejle og trafikspejle er i lange træk nemlig både billige og vedligeholdelsesfrie, hvilket gør dem til et oplagt valg, når du søger at øge sikkerheden for arbejdspladser, skoler, indkørsler eller veje.

Vores løsninger

Hos Trafikspejle.dk har vi sørget for at samle alle tænkelige former for industrispejle og overvågningsspejle, som kan hjælpe til at øge sikkerheden på din arbejdsplads. Du finder både runde, rektangulære, kuppel, trekantede og panoramiske modeller, som sikrer, at du har mulighed for at dække alle tænkelige synsvinkler.

Hos Trafikspejle.dk forhandler vi MIRAC sikkerhedsspeje, som er fremstillet omhyggeligt af enten stærkt akrylglas eller brudsikkert polycarbonat (PC), hvilket sikrer den absolut bedste optiske kvalitet. Blandt vores udvalg af akryl spejle finder du eksempelvis….

Butiks- og overvågningsspejle

Som hjælper med at forebygge og beskytte butikker mod tyveri. Spejlene giver medarbejdere overblik over butiksarealet og hermed mulighed for at se skjulte hjørner af butikken. De kan hjælpe med at sænke antallet af butikstyverier i både en lille kiosk, i et supermarked eller et storcenter.

Trafikspejle

Som kan være til stor gavn i eksempelvis indkørsler eller højresving, hvor de kan dække blinde pletter. Trafikspejle giver et større overblik i trafikken, hvilket i sidste ende kan reducere trafikulykker og i bedste tilfælde redde menneskeliv.

Inspektionsspejle

Der giver langt bedre synlighed i de områder, der ligger inden for den blinde vinkel. Spejlet kan leveres med påmonteret stavlygte, som gør det muligt at se om hjørner med.

Truckspejle

Der hjælper føreren af gaffeltrucks og lignende køretøjer med at give et større udsyn bagud. Disse spejle vil altså både være behjælpelige i maskiner og på gangene i lagerhaller og fabrikker, hvor maskinerne suser forbi i højt tempo.

Hvorfor er det vigtigt, at sikkerheden er i top?

Det er vigtigt at arbejdspladsen er et tryg og sikkert sted at være, så dine medarbejdere har mulighed for at yde deres arbejde uden bekymringer. I butikker kan overvågningsspejle hjælpe medarbejderne med at få overblik over blinde vinkler i forretningen. Selve sikkerhedsspejlene er ofte nok i sig selv til at reducere antallet af tyverier, da de indikerer, at forretningens medarbejdere er bevidste om mulige tyverier.

På travle fabrikker og lagerhaller farer større maskiner ofte rundt i et tempo, som hurtigt kan resultere i sammenstød, hvor både maskiner, gods og personer kan blive beskadiget. Sammenstød og ulykker sker ofte i forbindelse med dårlige oversigtsforhold og blinde vinkler. Det er derfor vigtigt at have sikkerhedsspejle, som kan medvirke til at skabe overblik over arbejdspladsen i områder, hvor store maskiner bevæger sig.

I mange tilfælde medvirker overvågnings spejlene med at øge effektiviteten, da maskinerne ikke behøver at stoppe op for at orientere sig ved hvert eneste hjørne og portåbning. Der er altså mange gode grunde til, at din arbejdsplads bør investere i sikkerhedsspejle for at holde sikkerheden i top.

Få en sikkerhedsløsning efter dine behov

Hos Trafikspejle.dk leveres alle vores sikkerhedsspejle komplette og med ophængsbeslag, som gør dem nemme at montere. Bestiller du trafikspejle fra vores website, leverer vi dine spejle gratis indenfor to hverdage, og du har samtidig fuld returret i op til 6 måneder.

Hvis du har spørgsmål til- eller brug for hjælp til valg af trafikspejle, er du velkommen til at kontakte os på telefon 66 11 54 62 mellem kl. 08.00-16.00 på hverdage og til kl 12.00 om fredagen. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål!