Blog

firkantet butiksspejl ved frugt

Butiksspejle – mindsk risikoen for butikstyveri med overvågning

Hvis dine medarbejdere arbejder i en butik, som har et større areal, høje reoler eller længere gange, kan det være svært at danne sig et ordentligt overblik over, hvad der foregår i de forskellige afdelinger af forretningen. Blinde vinkler gør det nemt for tyveknægte og lignende at stjæle uden, at medarbejderne har en chance for at opdage det. I dette indlæg kommer vi nærmere ind på, hvordan spionspejle kan bidrage til at mindske risikoen for butikstyveri.

Fordele ved at kunne “se om hjørner” i butikken

Der er mange forskellige måder at tyverisikre din forretning på – en nem og billig løsning, der sikrer dine varer, er overvågningsspejle. Med overvågningsspejle eller tyverispejle har du og dine medarbejdere mulighed for at se om hjørner og dermed for at kunne holde øje med, hvad der sker i den anden ende af lokalet. Sikkerhedsspejle er en billig investering til tyverisikring, de er effektive til at overvåge blinde vinkler, og de behøver ikke yderligere vedligeholdelse.

Spejlene, der fungerer som spionspejle, kan hænges flere forskellige steder i butikker og lokaler. De kan eksempelvis hænges over kassen, i hjørner, i loftet og op ad vægge ved lange gange.

De mest anvendte butiksspejle

Trafikspejle er altså en gavnlig tilføjelse til din forretning. Der findes dog en række forskellige modeller og typer af spejle til industrien. Her kan du læse mere om de forskellige former for overvågningsspejle, som du kan få:

Kupler

En kuppel til væg er en genial tilføjelse til din forretning, som kan medvirke til at forebygge butikstyveri. Kuplen kan placeres i hjørner, over reoler og på gangarealer, hvor de hjælper til at skabe et overblik. Et kuppelspejl giver et bedre udsyn jo større det er, og jo lavere det hænger. En tommelfingerregel lyder, at det bør hænge 2,5 m fra gulvet.

Kassespejl

Et kassespejl dækker områder, som ikke er synlige fra kassen. Hvis du placerer et kassespejl korrekt, kan ekspedienten overvåge hele kasseområdet og blinde vinkler omkring. Kassespejlet gør det muligt at se om hjørner, over hylder og andre forhindringer i både butikker, supermarkeder, storcentre og produktionsarealer.

Overvågningsspejl

Overvågningsspejle bliver oftest brugt i kiosker og andre mindre lokaler, hvor der er mange reoler og dårligt udsyn. Denne type af butiksspejle medvirker til at reducere blinde vinkler og mindsker dermed også risikoen for tyveri.

Få et trygt personale

Butiksspejle er altså en gavnlig tilføjelse til din forretning. Udover at skræmme tyveknægte væk, medvirker et spionspejl til at give dine medarbejdere en tryggere arbejdsplads, da de får overblik over deres blinde vinkler. Spejlene sender et klart signal om, at der ikke tolereres butikstyveri.

Skal vi levere dit næste butiksspejl?

Hos Trafikspejle.dk finder du et bredt sortiment af spejle, der indeholder alle tænkelige former for industrispejle, som du måtte have brug for på din arbejdsplads. Vi fremstiller selv vores industri-, trafik-, truck- og sikkerhedsspejle samt akryl spejle med fokus på detaljer og fleksible brugsmuligheder. Spejlene skal vægmonteres, og kan med fordel opsættes i blinde vinkler, for enden af lagergange eller hvor der skulle være behov for ekstra udsyn. Det bliver ikke nemmere at øge sikkerheden og medarbejdernes tryghed på arbejdspladsen end med industrispejle. Se vores udvalg af kupler til væg.

Hvis du kunne tænke dig råd og vejledning om vores sortiment, kan du kontakte os på tlf. 66 11 54 62. Vi sidder klar ved telefonerne fra mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og til kl. 12.00 om fredagen.